Mijn favorieten

Bouwbegeleiding

Peters & Van der Vloodt is een van de actiefste spelers in Amsterdam e.o. als het gaat om bouwbegeleiding. We begeleiden constant ongeveer 20 projecten. Van woningen tot bedrijfspanden en winkels. Ieder stadsdeel stelt andere eisen, daarnaast kennen we de lokale wet- en regelgeving door en door. Dat is de basis voor goed resultaat. Maar we gaan voor het beste resultaat. Daarvoor doen we een stapje extra.

UNIEKE COMBINATIE

Bij de bouwbegeleiding zijn onze makelaars nauw betrokken. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat we exact weten wat kopers en huurders straks willen.. Hierdoor werken we efficiënt. Of het nu gaat om de voorbereiding met architecten en aannemers of het doen van bestemmingswijzigingen, splitsingsaanvragen of het aanvragen van bouwvergunningen bij de gemeente.

BETROKKEN BIJ DE BOUW

Ons team is dagelijks op de bouw te vinden en houdt zo het eindresultaat voortdurend in de gaten. We werken volgens een duidelijke planning en bij ieder project kiezen we uiteraard voor de best mogelijke indeling en afwerking.. Of het nu een groot of klein project is: duurzaamheid, comfort en oog voor detail staan voorop.

> Een overzicht van de actuele projecten
> Een overzicht van de bijna afgeronde projecten