Mijn favorieten

Taxaties


Peters & Van der Vloodt makelaardij taxeert ook uw woning
Bij een taxatie is het van belang dat u een juist inzicht krijgt in de waarde van uw woning. Er kunnen echter meerdere redenen zijn, waarvoor u een taxatie nodig heeft. Om u perfect van dienst te kunnen zijn, zullen wij u altijd vragen om de reden van een taxatie.

Bij het afsluiten, verhogen of oversluiten van een hypotheek
In de meeste gevallen zal uw bank bij het afsluiten, verhogen of oversluiten van een hypotheek vragen om een recent taxatierapport. Dat kan zijn als u een nieuwe woning koopt, maar bijvoorbeeld ook bij de financiering van de verbouwing van uw bestaande woning. Wij kunnen u daarbij helpen. Peters & Van der Vloodt makelaardij heeft vrijwel dagelijks contact met veel geldvertrekkers en banken.

NWWI-taxatie
Sinds enige jaren bestaat in Nederland het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI. Dit is een keurmerk voor woningtaxaties. Voor de consument is het belangrijk dat je kunt vertrouwen dat de taxatiewaarde van een woning juist is. Een woningtaxatie is nodig bij de aan- of verkoop van een woning, verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Belangrijke financiële beslissingen in je leven.

Het NWWI is hét keurmerk voor woningtaxaties en bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur. Elke taxatie komt volgens duidelijke richtlijnen tot stand. De aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden. Peters & Van der Vloodt is een deskundige en betrouwbare taxateur in Amsterdam die is aangesloten bij het NWWI.

Een NWWI taxateur kent de regio en levert een leesbaar, betrouwbaar taxatierapport. Daarnaast is de NWWI taxateur verplicht de taxatie goed te onderbouwen zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alle geldverstrekkers accepteren het NWWI taxatierapport.

Bij de (onderhandse) verkoop van uw woning
Wanneer u uw woning (onderhands) verkoopt, kan het van belang zijn om een taxatie te laten uitvoeren. Deze taxatie is gunstig bij het bepalen van de vraagprijs.

Bij de aankoop van een woning
Wij kunnen u helpen bij de koopbeslissing van uw nieuwe woning door vooraf een taxatie uit te voeren. Dit taxatierapport is handig bij de onderhandelingen en kan ook worden gebruikt voor de financiering, eventueel aangevuld met de waarden na verbouwing.

Echtscheiding of overlijden
Ook bij minder prettige omstandigheden als een echtscheiding of overlijden kunt u deskundige hulp meestal goed gebruiken. Vaak zal voor de vermogensbepaling vanuit de notaris, belastingdienst of financieel adviseur om een taxatie van het onroerend goed worden gevraagd. Wij kunnen u daarbij op discreet en deskundig gebied van dienst zijn. Onze Register Makelaars-Taxateurs zijn beëdigd NVM-lid en ze weten wat er van hen gevraagd wordt bij het maken van een taxatierapport. De taxatierapporten van Peters & Van der Vloodt makelaardij voldoen dus aan de eisen en worden geaccepteerd door alle erkende hypotheekverstrekkers en banken.

Voor het aanvragen van een taxatie of vrijblijvend advies kunt u bellen naar: 020-6934637.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring