Mijn favorieten

Vastgoedmanagement

U wilt uw vastgoed laten renderen. Voor ruim 100 particuliere en zakelijke opdrachtgevers nemen wij het administratieve en technische beheer uit handen. We zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw onroerend goed. En dat u optimaal rendement behaalt.

Voordelen van administratief beheer:
•Verzorgen van financiële administratie over uw vastgoed;
•Direct relevante en actuele gegevens van uw vastgoedprojecten beschikbaar;
•Elk kwartaal uitgebreide rapportage van uw behaalde rendement.

We zorgen ervoor dat uw vastgoed constant verhuurd blijft. Huurcontracten, huur innen, communicatie met huurders, bezichtigingen, het screenen van potentiële huurders, alles nemen we uit handen. Maar eerst bepalen we samen met u hoe we uw onroerend goed in de markt zetten.

Peters & Van der Vloodt is up-to-date als het gaat om regelgeving en ontwikkelingen op de (Amsterdamse) woningmarkt.
 
Voordelen van technisch beheer:
•Verzorgen van groot en klein onderhoud (altijd in overleg met u!);
•Vastleggen van alle handelingen, zodat we die direct aan u kunnen rapporteren.

Onder technisch beheer verstaan wij onder andere het aannemen, opnemen en afhandelen van onderhoudsklachten, het signaleren, opnemen en uitzetten van (groot) onderhoud aan uw onroerend goed, begeleiding van renovatie- en schilderwerkzaamheden en het opstellen van puntentellingen.


Extra: uw vastgoed verzekeren
We staan ook voor u klaar op het gebied van schadeverzekeringen en risicomanagement. Met deskundig advies en slimme oplossingen. Hiervoor werken we samen met Reaal en Nationale-Nederlanden. Peters & Van der Vloodt treedt daarbij op als uw contactpersoon. We hebben met beide verzekeraars transparante afspraken gemaakt over een vergoeding voor onze expertise en adviezen, waardoor we u niets in rekening hoeven te brengen.