Mijn favorieten

Uw woning verkopen


Heeft u enig idee wat de waarde van uw woning is?
In de huidige markt is het belangrijk dat u uw verkoopkansen optimaliseert. Door het hoge aanbod van koopwoningen mogen we daarom niet vergeten om op te vallen met onder andere een realistische prijs, een goede presentatie met professionele foto’s op internet en in de brochure, een woningvideo en 360-graden foto’s.

Deze punten zijn van groot belang en daarom schenken wij hier veel aandacht aan. Maar toch blijven dit "slechts" hulpmiddelen. Actief in de markt bewegen en weten wie een actieve zoeker is, is minstens zo belangrijk. Ons zoekersbestand groeit dagelijks. Hierdoor hebben wij een duidelijk beeld van wat de vraag is. De vraag vergelijken wij met het aanbod en geeft ons de mogelijkheid om de verkoopkansen te verhogen. Ook voor u!

Wilt u ook graag weten wat de beste verkoopstrategie voor uw woning is of bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?

We komen graag langs voor een gratis en vrijblijvend verkoopadvies van uw woning! Interesse? Vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina. We bellen u dan voor een afspraak en komen vrijblijvend en uiteraard kosteloos bij u langs om u te adviseren.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring